Другите за нас


ПФК „Левски“ София покани „ОЛИМПИЯ“ на престижен турнир на 30.04 (неделя) на ст. Георги Аспарухов!

Олимпия 2009г с добро представяне на стадион Георги Аспарухов

Още


logo

Звезди на ЦСКА и „Левски“ наградиха деца в супертурнир за млади таланти (снимки)

През изминалия уикенд се проведе петото издание на футболния турнир за млади таланти от детските градини – „ELGYDIUM CUP”, видя на място репортер на ПИК.

Събитието се организира от ФК ”Олимпия” и се състоя в зала „София“ в Борисовата градина, като в него се включиха над 750 деца на възраст от 3 до 7 годишна възраст. За ръководството и треньорите на клуба бе изключително удоволствие да видят как тяхната страст към футбола се е предала и върху техните възпитаници.  още..


blizsportlogo

Футболисти на ЦСКА и „Левски“ зарадваха таланти

Футболисти на ЦСКА и "Левски" зарадваха таланти

Стоян Колев и Дъстли Мулдер наградиха участниците в турнир между детски градиниПрез изминалия уикенд се проведе петото издание на футболния турнир за млади таланти от детските градини – „ELGYDIUM CUP”, съобщиха организаторите за БЛИЦ. Събитието се организира от ФК ”Олимпия” и се състоя в зала „София“ в Борисовата градина. Във вълнуващата надпревара се включиха над 750 деца на възраст от 3 до 7 години. Още..

logoSPORTA5L

Футболисти на ЦСКА и Левски наградиха децата на турнир между детски градини

През изминалия уикенд се проведе петото издание на футболния турнир за млади таланти от детските градини – „ELGYDIUM CUP”. Събитието се организира от ФК ”Олимпия” и се състоя в зала „София“ в Борисовата градина, като в него се включиха над 750 деца на възраст от 3 до 7 годишна възраст. За ръководството и треньорите на клуба бе изключително удоволствие да видят как тяхната страст към футбола се е предала и върху техните възпитаници. Във всичките футболни двубои изобилстваше от емоции и прекрасни отигравания на топката, а родителите и публиката на препълнените трибуни останаха изключително доволни от видяното. Абсолютно всички деца получиха медали и купи от основния споноср на турнира „ELGYDIUM”, а празника беше толкова вкусен благодарение лакомствата на Победа. До финалната фаза достигнаха отборите на 11 ОДЗ „Мики Маус” , „AAS”, 59 ОДЗ „Елхица” и ЧДГ „Мария Монтесори”. Финалът между отборите на 11 ОДЗ и AAS се превърна в черешката на турнира, като 11 ОДЗ успяха да грабнат титлата след изпълнение на дузпи и равенство 1:1 в редовното време. Още..