История


„Олимпия Футбол Клуб” е основан през 2009 г.

Основната дейност на клуба е обучението на деца във възрастта 4-11 години по футбол. В този процес ние използваме методика, съобразена с физиологичните особености на обхванатата възрастова група. Разбира се, прилаганите средства, методи и форми са селектирани според физическите и психически възможности на обучаващите се. Заниманията са построени преимуществено в игри и игрови упражнения от футбола, като целта е да създадем у децата трайно и положително отношение към занимания със спорт. Клубът предлага като услуга и индивидуални тренировки. Те се препоръчват на подрастващи, желаещи да подобрят значително своите физически способности и технически умения. Могат да бъдат полезни на деца, борещи се за включване в школите по футбол към големите клубове, на кандидат-студенти, на хора, нуждаещи се от допълнителна физическа подготовка за практикуване на своята основна дейност.

Подготовката и организацията на турнири по футбол е също част от широкия кръг дейности предлагани от нашия клуб.  Подрастващите имат възможност да участват в състезания и турнири, където в условията на състезание да разгърнат своя потенциал и да покажат усвоените умения през годината, както и да изпитат удоволствие от играта и заслужат своето класиране с общи усилия.

Провеждаме ежегодните Великденски и Есенен турнир по минифутбол за купа “Олимпия”. В тях участват едни от най-големите български фирми – Петрол, Еко, Шел, ОМВ, Овергаз, Билла, Метро, Пикадили, Технополис, К&К Електроникс, Office 1, Зора, Виваком, Глобул, Мобилтел, Мегалан, DHL, TNT, Транспрес, Интерлогистика, FedEx, Еконт, Спиди, Тип Топ, МиБМ Експрес, Хотел Лозенец, Хотел Европа, Агрима, Кока-Кола, Евроком Кабел, МКБ Юнионбанк, София Франс Ауто, Антел, Интеза, Сименс, Сайтел, HP, Ител, Булгартабак, Нилана, Луфтханза, Адеко, Нестле, Кри Кри, ГФК, Парида, Изи Кредит, Първа Инвестиционна Банка, Пени Маркет, Темпо Ойл и др. „Олимпия Футбол Клуб“ предлага цялостна организация и логистика за Вашето фирмено мероприятие: транспорт, храна и настаняване в хотел на избрана от Вас категория, спортни занимания и състезания, наем на зали, кафе паузи, застраховки.

Съвместно с наши бизнес партньори организираме екскурзии, детски лагери, зелени училища и почивки.

Връзка с нас

КОНТАКТ

Президент:

Иван Стоилов

тел.: +359 889 62 43 10

КОНТАКТ

Спортен директор:

Димитър Димитров

тел.: +359 898 52 82 02

спортна база

гр. София

с.к. „Бонсист“