Игри с топка – спорт за всички 2024


 
Само няколко часа до началото на големия футболен турнир 🏆 ИГРИ С ТОПКА-СПОРТ ЗА ВСИЧКИ ELGYDIUM CUP, организиран от Олимпия Футбол Клуб и с подкрепата на Българска Федерация Спорт за всички. В проявата участват над 1500 деца, които се обучават по програмата на Олимпия Футбол Клуб, от столични детски градини и училища. Целта ни е да популяризираме спорта сред децата и да създадем трайни навици за движение и здравословен начин на живот сред подрастващите. Най – добрият и опитен отбор от всяка възраст ще грабне и 🏆купата ELGYDIUM на нашия генерален партньор Pierre Fabre Oral Care Bulgaria.
🗓 През този уикенд – 20-21 април – започваме с учениците от 1-ви до 6-ти клас.
🗓 На 27 и 28 април състезанието продължава с най-малките ни участници- децата от 1-ва и 2-ра група на детските градини. 🗓 На 11-ти и 12- ти май децата от 3-та до 4-та група ще се борят за шампионската титлата.
⚽️ Спортът е истински феномен – създава приятелства, учи на дисциплина, екипна игра и увереност. Възпитава уважение и толерантност и създава неповторими емоции.
🏆 Турнирът ИГРИ С ТОПКА-СПОРТ ЗА ВСИЧКИ се осъществява с финансовата подкрепа на Министерството на младежта и спорта по „Програма за развитие на спорта за всички“. Проявата е част и в изпълнение на Национална програма за физическа активност и развитие на българското население БУЛФАР’2021 -2024. ⚽️
Успех на всички участници! 💪
Оставете сърцата си на терена, за да почувствате истинско удоволствие от играта. ⚽️💙