„Олимпия Къп“ 2017г – Haграждаване


Единственото първенство взаимствано от Английски модел на „The Fa“ в България- „Олимпия Къп“ 2017г. За деца родени след 2009 година.

През септември „Олимпия“ ще организира надпреварата за футболисти родени след 2010 година!!!

В неделя се изигра последният кръг от надпреварата за тази година. След това бяха наградени отборите и техните възпитаници. Всеки отбор получи купа, а Олимпия Футбол Клуб бяха осигурили и 20 ИНДИВИДУАЛНИ НАГРАДИ за младите футболисти! На церемонията присъстваха около 250 деца!!!

Тази година в единственото първенство за родени след 2009 (Олимпия Къп) участваха 20 отбора (Левски, Славия, Национал, Елит, Царско Село, ФК Шампион, Щурче, Олимпия, ФК Победа, Локомотив София и други)

Форматът на турнира е взаимстван от Английската Футболна Асоциация. В него няма класирания, целта е тези млади спортисти да заобичат играта, всяко дете трябва да получава шанс за изява, съдиите в някои от мачовете бяха футболисти от по – големите набори на Олимпия (за да могат да видят, че не е лесно да си съдия, както и да трупат знания за правилата на играта). Всеки мач от турнира се избираха по едно дете от отбор и бяха награждавани с медал „ТОП ИГРАЧ“.

Организаторите от Олимпия Футбол Клуб се надяват и догодина за родените след 2010 година да привлекат още повече отбори, за да може децата да играят всяка събота любимата игра!

Благодаря и поздравления за всички участници и техните треньори!!!

До нови срещи!

www.facebook.com/olimpiafootballclub

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.