Детски спортен камп 2018 Адрес и Имотека


Олимпия Футбол Клуб организира ежегодно летен камп за деца. Тази година (2018 г.) заниманията ще се провеждат през периода 4 юни – 27 юли, мястото – спортен комплекс „Българско школо“. През горещите летни дни децата получават най – добрите условия за обучение по няколко различни вида спорт – футбол, тенис на корт и плуване. В програмата ни са включени и занимания по изправителна гимнастика, като част от инициативата на Олимпия Футбол Клуб за профилактика на отклоненията в опорно-двигателния апарат.

По време на кампа децата ще имат възможност да усъвършенстват своите спортни умения, да създадат нови приятелства и да изживеят редица емоционални мигове.

Помислили сме и за вкусна храна – топъл обяд и следобедна закуска в столовата на спортен комплекс „Българско школо“.

Всички деца са застраховани за времето на посещение на кампа.

Програма:

08:00 – 10:00 Подсигуряване на децата в спортен комплекс „Българско школо“
10:00 – 12:00 Подвижни игри, изправителна гимнастика, футбол, тенис на корт (по избор за всяко дете)
12:00 – 12:30 Обяд
12:30 – 14:00 Отдих, изправителна гимнастика, занимания ЛФК, тихи игри
14:00 – 16:00 Плуване по график за начинаещи и напреднали – ползва се басейн в спортен комплекс „Българско школо“
16:00 – 16:30 Следобедна закуска
16:30 – 17:30 Предаване на децата / Транспорт до училищата, детски градини
С условията и цените на Детски спортен камп 2018 г. можете да се запознаете тук:

С попълването и изпращането на долу приложената форма давам съгласието си личните ми данни, заедно с тези на детето ми, да бъдат събрани и обработвани от СД „Олимпия Футбол Клуб – гр. София” с цел регистрация в Детски спортен камп 2018. Съгласявам се данните  да бъдат предоставени на дружества партньори на Олимпия, които извършват застраховка, медицинска грижа, предоставят изхранване за детето ми.

Запознат/а съм с доброволния характер на предоставяне на данните (моите лични и на моето дете) при попълване на формата за регистрация, както и последиците от непредоставянето им. Запознат/а съм, че имам право на достъп, на коригиране и заличаване на събраните данни.

 

С попълването и изпращането на настоящата форма Вие се съгласявате с условията и цените за провеждане на Детски спортен камп 2018 г.

За контакти:

Милен Гаджев – 0899 16 42 66