Форма за поръчка фен магазин


В приложената по-долу форма можете да заявите артикули от Фен магазина на Олимпия Футбол Клуб

Всяка поръчка се доставя на тренировъчната база на Клуба – с.к. „Бонсист“ или с.к. Winbet Sport & Event Centre“. При заявяване на поръчка, потребителят се съгласява, че предварително e запознат с описанието и с цената продуктите, които са изложени във Фен магазин. Направената поръчка може да бъде върната срещу платената сума в срок до 30 календарни дни във вида, в който е закупена. При нарушена цялост или компрометиран външен вид връщане/замяна не се допускат. При заявяване на артикули с индивидуални снимки/текст замяна или връщане не се допускат. 

С попълването и изпращането на формата за регистрация давам съгласието си личните ми данни, заедно с тези на детето ми, да бъдат събрани и обработвани от СД „Олимпия Футбол Клуб – гр. София” с цел предоставяне на поръчаните артикули. 

Запознат/а съм с доброволния характер на предоставяне на данните (моите лични и на моето дете) при попълване на формата за регистрация, както и последиците от предоставянето им. Запознат/а съм, че имам право на достъп, на коригиране и заличаване на събраните данни.

Връзка с нас

КОНТАКТ

Маркетинг помощник

тел.: +359 899 19 62 10

shop@olimpiafc.com

спортна база

гр. София

с.к. „Бонсист“