Усилена работа преди старта на новата спортно-състезателна година!


„В София няма толкова добър терен. Това ни накара да потърсим друго място. Изключително сме доволни от стадиона в с. Годлево, добрите условия в хотелите, красотата и спокойствието в региона“, увери президентът Иван Стоилов.

Допълнителен стимул за децата са и походите в планината и допира до хората и културата на китното населено място.

Повече информация


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Децата на „Олимпия Футбол Клуб“ започнаха подготовка в началото на седмицата на клубната си база в Студентски Град, а в събота сутрин заминаха на лагер в с. Годлево, където ги посещат отлични условия за треновъчен процес.

Там наборите на „сините“ ще се обучават по единна методика за цялата школа. Това е нещо, което дори няма и най-добрите школи в България, но в „Олимпия“ вече се случва.
Това е едно от нововъведенията, които внесе в клуба новият директор на школата – Милен Гаджев. Той лично обучава колегите си с новата методика, която използват много испански клубове (Атлетико Билбао, Саламанка и др). Милен Гаджев е крайно мотивиран да изгради нещо уникално в клуба, а децата на „Олимпия“ да бъдат високо ценени за напред.
Освен двуразовите тренировки и сериозната работа, която вършат специалистите на „Олимпия“ , те намират и време да обогатяват всестранно младите момчета. Всяко едно от децата има собствена книга, която чете през свободното време и почивката. Треньорите подготвиха и забавни тестове, които включват задачи за логика, математическо мислене, концентрация и пространсвено мислене, а резултатите на футболистите бяха много добри. Организиран бе и поход в планината близо до с. Годлево. 
Разбира се има време и за разпускане. Всеки един от наборите ще изиграе турнир по ФИФА 17 на плейстешън. 
Треньор са подготвили още социални събития за своите възпитаници през следващите дни.

Контролните срещи на отборите ще бъдат в следващите дни на подготвителния лагер срещу местни отбори.

От клуба скоро ще представят и други новости взаимствани от международния опит на треньорите в „Олимпия“ ФК.

www.facebook.com/olimpiafootballclub

www.olimpiafc.com

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.